Print

Shop produkter

Odense Velværeklinik tilbyder at sende dine produkter hjem til dig selv. Læs her hvordan

Hos Odense Velværeklinik kan du bestille alle produkter i sortimentet til levering direkte hjem til dig.

Du betaler portoen og bestemmer om du vil afhente i en pakkeshop eller have produkterne leveret lige til døren. Ved køb over 1.000,- sender jeg fragtfrit med DAO.
Jeg afsender varer ca. 2 gange i ugen, så du kan derfor ikke forvente levering fra dag til dag. Har jeg ikke har varerne på lager bestilles de hjem før afsendelse til dig.

Send en mail hvor og hvornår det passer dig til annelisepontoppidan@gmail.com med navnet og antallet af de varer du ønsker samt hvilken adresse og leveringsform og jeg sørger for at få det pakket og sendt afsted til dig.Jeg modtager betaling pr. netbank reg.nr.: 6880. Kontonr.: 0001092435 eller Mobile Pay (tlf.nr.: 29 42 48 60) og så snart pengene er registeret på klinikkens konto sørger jeg for at få afsendt dine varer.

Klinikkens sortiment kan du se under fanen, "Produkter"
Nimue og pHformula sendes kun til kunder, der i forvejen er i klinikkens database, da produkterne kræver forudgående hudanalyse og vejledning.

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Alle dage efter aftale. LUKKET lørdag og søndag. Ved køb af produkter eller gavekort anbefales det at kontakte mig på sms 27575831, så du ikke går forgæves.

  • Afbestilling skal ske mindst 24 timer før. Se afbudspolitik under kontakt