Print

Zoneterapi

En behandlingsform der virker ved behandling med bestemte tryk og massage på og omkring fødderne. Bestil gavekort og book din tid online.

Med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark eller fra en sundhedsforsikring der yder tilskud eller fund betaling af behandlingen.

Jeg er RAB registeret zoneterapeut, hvilket betyder at jeg er Registreret Alternativ Behandler og din sikkerhed for, at overholde bestemte standarder og krav.

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til zoneterapi, udført af en RAB-registreret zoneterapeut, der indberetter elektronisk til ”danmark”, og der foreligger en lægelig stillet diagnose. Læs mere om ”danmark”s regler her
 
Ved første konsultation vælges altid 60 min., da denne konsultation starter med en samtale og der laves kundejournal.
Ved behandling af børn u/ 12 år og spædbørn vælges altid 30 min. behandling, da de er mere modtagelige overfor behandlingen.

Zoneterapien virker godt på mange og er både for voksne, børn og spædbørn. Der kan behandles for en lang række forskellige lidelser og sygdomme.
Her er en liste over nogle lidelser og sygdomme det kan gøre godt for:

Se muligheder for zoneterapi her


 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Alle dage efter aftale. LUKKET lørdag og søndag. Ved køb af produkter eller gavekort anbefales det at kontakte mig på sms 27575831, så du ikke går forgæves.

  • Afbestilling skal ske mindst 24 timer før. Se afbudspolitik under kontakt